23 Març, 2019
Campus ADT 2018

Informació general

Com cada any des de fa 34 anys, ja tenim aquí el Campus d’Estiu de l’ADT, el campus d’estiu amb més història de tota Tarragona, per a nens de 5 a 18 anys, amb un gran reconeixement per part de tothom, un campus que es renova cada any, i aquest més encara.

UBICACIÓ
La ubicació no canvia, es continuarà celebrant a les magnífiques instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona; tots els participants podran gaudir de la natura mentre fant esport i s’ho passen bé amb els seus amics i companys.
L’espai també compta amb una gran piscina per refrescar-se de la calor de l’estiu.

QUÈ ES FARÀ?
Ens trobem amb una novetat important, aquest any no serà un campus multidisciplinar, sinó que els nostres monitors centraran tots els esforços en el nostre esport, l’esport de l’ADT, que és el bàsquet; cada setmana hi haurà una àrea específica a treballar durant el campus amb diferents activitats que preparan per tots els participants.

QUANT DURARÀ?
Segona novetat de la edició! Ampliem el campus una setmana més, i passarà de tres a quatre setmanes, amb el programa següent:

  • Setmana 1: Tècnica pel 3×3 (del 25 al 29 de juny)… i per què no aprofites aquesta setmana centrada al 3×3 i t’apuntes al nostre Torneig 3×3 OneM, que està dintre del Circuit de la FCBQ? Pots fer-ho CLICANT AQUÍ.
  • Setmana 2: Bot i passada (del 2 al 6 de juliol).
  • Setmana 3: Tir i finalitzacions (del 9 al 13 de juliol).
  • Setmana 4: Aplicació tàctica de la tècnica en situació de joc (del 15 al 20 de juliol).

HORARIS I PREUS